Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Infiniti Q Inspiration Concept: Κομψότητα από το μέλλον

Infiniti Q Inspiration Concept: Κομψότητα από το μέλλον

Η premium φίρμα της Nissan συμπληρώνει το παζλ του πρωτότυπου μοντέλου που από την έκθεση του Detroit θα αναλάβει να συστήσει το νέο της σχεδιαστικό κώδικα -και όχι μόνο.

Η πολυτελής φίρμα της Nissan συνεχίζει τη σταδιακή αποκάλυψη του ελκυστικού πρωτότυπου που θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση του Detroit και το οποίο θα λειτουργήσει ως η εισαγωγή στο νέο σχεδιαστικό κεφάλαιο όπου εισέρχεται η φίρμα αλλά και ως μια πρώτη γεύση για ένα νέο μοντέλο το οποίο θα αναλάβει το ρόλο της τετράθυρης ναυαρχίδας της Infiniti.

Πλην των όσων προφανών αποκαλύπτει η νέα εμφάνιση του Q Inspiration Concept για το νέο κομψό και ελκυστικό σχεδιαστικό κώδικα της ιαπωνικής φίρμας, στην αθέατη πλευρά του βρίσκεται, σύμφωνα με τις συστάσεις, και μια νέα καινοτόμος μεταβλητή αρχιτεκτονική η οποία και δίνει νέες ελευθερίες στους σχεδιαστές, ούσα σε ένα μεγάλο μέρος για τη συγκεκριμένη υλοποίηση του σπορ πολυτελούς τετράθυρου coupe την οποία η Infiniti αποκαλεί ως μετεξέλιξη των sedan.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το Q Inspiration Concept είναι το πρώτο δείγμα γραφής το οποίο έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου από το νέο επικεφαλής σχεδιασμού της Infiniti, Karim Habib ο οποίος μετακινήθηκε πέρυσι στην ιαπωνική φίρμα από τον όμιλο BMW.

Αν και προς το παρόν, η Infiniti δεν δημοσιοποιεί στοιχεία που αφορούν το κινητήριο σύνολο, οι πιθανότητες είναι συντριπτικές υπέρ μιας αμιγώς ηλεκτρικής επιλογής ενώ εξίσου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία μιας σειράς καινοτόμων τεχνολογικών συστημάτων όπως άφησε να εννοηθεί ο επικεφαλής παγκόσμιου σχεδιασμού της Infiniti, Alfonso Albaisa ο οποίος σημειώνει τα εξής:

«Το πρωτότυπο μοντέλο που θα παρουσιάσουμε στο Detroit θα ενσαρκώσει μια νέα γενιά μοντέλων Infiniti τα οποία χαρακτηρίζονται από μια νέα εντυπωσιακή και “φυσική” αισθητική και φιλοσοφία που θα κληθεί να αναδείξει την νέα εποχή της φίρμας η οποία θα πλαισιωθεί από συστήματα αυτόνομης οδήγησης και καινοτόμους κινητήρες».

auto.in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024