Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερικ Μοράν

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερικ Μοράν

Ο Ισπανός Ερικ Μοράν είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που αποκτά η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2018, μετά τον Σοτζέι Μασούντ. Η Ενωση ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 26χρονο μέσο ο οποίος υπεγραψε το νέο του συμβόλαιο και φωτογραφήθηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Ισπανός Ερικ Μοράν είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που αποκτά η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2018, μετά τον Σοτζέι Μασούντ. Η Ενωση ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 26χρονο μέσο ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και φωτογραφήθηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Ερικ Μοράν Αρίμπας όπως είναι το πλήρες όνομά του, ανήκε από τον Ιανουάριο του 2017 στη Λεγανές με την οποία είχε μόλις 7 συμμετοχές στη φετινή Πριμερα Ντιβιζιόν. Η ΑΕΚ τα βρήκε με τον ισπανικό σύλλογο σε ποσό που δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ και έτσι αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικός.

Ο παίκτης που προορίζεται για να καλύψει το κενό του Γιάκομπ Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή, γεννήθηκε στη Χώρα των Βάσκων και συγκεκριμένα στην πόλη Πορτουγαλέτε στις 25 Μαϊου 1987. Εχει ύψος 1.87, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αθλέτικ Μπιλμπάο όπου έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδας αγωνιζόμενος για μια τριετία, ενώ έχει παίξει επίσης στην Μπασκόνια και την Σαραγόσα. Στην Λεγανές εντάχτηκε τον Ιανουάριο του 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει σκοράρει ποτέ στην καριέρα του αγωνιζόμενος με ομάδα α΄ κατηγορίας, σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Είχε πετύχει δύο γκολ με πέναλτι το 2012 όταν έπαιζε στη β΄ κατηγορία με τη δεύτερη ομάδα της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Πέραν ελάχιστον περιπτώσεων, η θέση του στο γήπεδο είναι αυτή του αμυντικού χάφ, ίδια με του Αντρέ Σιμόες. Ωστόσο, ο Μανόλο Χιμένεθ ελπίζει ότι θα τους «ταιριάξει» έτσι ώστε να καλυφθεί το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε ο Γιόχανσον μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Βάσκος επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 39, εξηγώντας ότι αυτό ήταν το πρώτο του όταν έγινε επαγγελματίας στην Αθλέτικ.

Η προπόνηση της Τρίτης

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος παραμένει στα «πιτς» εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Ετσι, είναι απίθανο να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος εναντίον του Παναιτωλικου (Σάββατο, 6/1) στο Αγρίνιο. Απών από τον αγώνα αυτό θα είναι και ο Αντρέ Σιμόες που αναρρώνει από θλάση β’ βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο και η επιστροφή του προσδιορίζεται σε 10-15 ημέρες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024