Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ και Μάντζαρης επέστρεψαν στις προπονήσεις

Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ και Μάντζαρης επέστρεψαν στις προπονήσεις

Με τους Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Βαγγέλη Μάντζαρη να ενσωματώνονται και πάλι στις προπονήσεις, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού την Τρίτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1) στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν τα διαστρέμματα που τους είχαν ταλαιπωρήσει και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενόψει της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα.

Με τους Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Βαγγέλη Μάντζαρη να ενσωματώνονται και πάλι στις προπονήσεις, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού την Τρίτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1) στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν τα διαστρέμματα που τους είχαν ταλαιπωρήσει και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, εν όψει της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα.

Στο μεταξύ, ο Μπράιαν Ρόμπερτς θα υποβληθεί αύριο (3/1) σε νέα μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και να ξεκαθαρίσει ο βαθμός ετοιμότητας του, ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι. Ο Αμερικανός υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και απείχε από τη σημερινή προπόνηση (σ.σ. ακολούθησε θεραπεία).

Τέλος, ο Νίκος Αρσενόπουλος υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αντιμετώπισης απόσπασης του μακρού δεξιού αντίχειρα και θα μείνει εκτός παρκέ για δύο εβδομάδες.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024