
Ηλικιωμένοι θύματα τροχαίων σε Χανιά και Αρκαδία
Δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους από τροχαίο την Πρωτοχρονιά. Πρόκειται για έναν 78χρονο στην Αρκαδία και έναν άλλο ηλικιωμένο άνδρα που παρασύρθηκε από ΙΧ, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.
Δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους από τροχαίο την Πρωτοχρονιά.
Πρόκειται για έναν 78χρονο στην Αρκαδία και έναν άλλο ηλικιωμένο άνδρα
που παρασύρθηκε από ΙΧ, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε και
εξαφανίστηκε.
Συγκεκριμένα, τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 78χρονο σημειώθηκε στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λεωνιδίου- Κοσμά, στην Αρκαδία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το φορτηγό που οδηγούσε ο 78χρονος εξετράπη για άγνωστους ακόμα λόγους από την πορεία του και προσέκρουσε σε βράχο, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τη ζωή του.
Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Νότιας Κυνουρίας.
Στα Χανιά, ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το θύμα του.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή «Μακρύς Τείχος» και η Αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένος έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ιράν: Για «πολύ καλές» έμμεσες συνομιλίες στο Κατάρ κάνει λόγο ο Τραμπ
- Κατεχόμενα: Μίσθωσαν την παραλία όπου έγινε η απόβαση στην Κύπρο το 1974 στον κατοχικό στρατό για 30 χρόνια
- Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
- Νιγηρία: Ενοπλοι δολοφονούν τουλάχιστον 15 ανθρώπους στην «κεντρική ζώνη»
- Και ο Παναμάς χτίζει νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας για την… αντιμετώπιση των συμμοριών
- Κολομβία: Λιτότητα και υδραυλική ρωγμάτωση με το καλημέρα από τη νέα ακροδεξιά κυβέρνηση

