Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Θεοδωράκης στα «Νέα»: Σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία»

Σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση, ergaomnes έναντι πάντων, που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» αλλά με σαφέστατο γεωγραφικό προσδιορισμό που θα την ξεχωρίζει από την ελληνική Μακεδονία, είναι η θέση του Ποταμιού για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, έτσι όπως τη διατυπώνει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση, ergaomnes έναντι πάντων, που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» αλλά με σαφέστατο γεωγραφικό προσδιορισμό που θα την ξεχωρίζει από την ελληνική Μακεδονία, είναι η θέση του Ποταμιού για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, έτσι όπως τη διατυπώνει σε άρθρο του στα ΝΕΑ, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Εμείς οι προοδευτικοί πολίτες, οι προοδευτικοί πολιτικοί δεν θα πρέπει να κάνουμε πίσω. Η λύση είναι μπροστά μας, αλλά δεν θα είναι για πάντα. Δεν μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε» αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού και προσθέτει: «Καλούμε και όλους τους άλλους που νοιάζονται αληθινά για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας, να τολμήσουν. Η περιοχή, τα Βαλκάνια, θέλουν κατανόηση και συνεργασία. Και η Ελλάδα επιτέλους είναι ο πρωταγωνιστής. Ο θετικός πρωταγωνιστής».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Only in

Εγκλωβισμένοι στα πατρικά τους οι νέοι – «Θηλιά» το υψηλό κόστος ζωής και τα υψηλά ενοίκια

Καθώς η προσιτή διαβίωση γίνεται ολοένα και περισσότερο πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ορίσει τον πρώτο επίτροπο της ΕΕ με άμεση ευθύνη για τη στέγαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024