Τα… ρέστα της ετοιμάζει η Τότεναμ για να κρατήσει τον Χάρι Κέιν
Αποφασισμένη να σπάσει κάθε ρεκόρ, προκειμένου ο Χάρι Κέιν να
εξακολουθήσει να φοράει την φανέλα της, είναι η Τότεναμ, σύμφωνα με τις
αγγλικές εφημερίδες. Ο κορυφαίος σκόρερ της Ευρώπης για το 2017, με 56
γκολ, αφήνοντας πίσω του Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Καβάνι και
Λεβαντόφκσι, είναι πλέον ένας από τους πιο περιζήτητους επιθετικούς στην
παγκόσμια αγορά.
Αποφασισμένη να σπάσει κάθε ρεκόρ, προκειμένου ο Χάρι Κέιν να εξακολουθήσει να φοράει την φανέλα της, είναι η Τότεναμ, σύμφωνα με τις αγγλικές εφημερίδες.
Ο κορυφαίος σκόρερ της Ευρώπης για το 2017, με 56 γκολ, αφήνοντας πίσω του Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Καβάνι και Λεβαντόφκσι, είναι πλέον ένας από τους πιο περιζήτητους επιθετικούς στην παγκόσμια αγορά.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 24χρονος Κέιν, ο οποίος έχει αυξήσει τρεις φορές τον μισθό του από την ανανέωσή του συμβολαίου του το 2014 έως το 2022, κερδίζει περίπου 124.000 ευρώ την εβδομάδα και έχει ήδη τον υψηλότερο μισθό στη Τότεναμ.
Όμως η ομάδα του Λονδίνου, αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ, αυξάνοντας σημαντικά τις αμοιβές του Αγγλου διεθνή, στην προσπάθεια που κάνει να σταματήσει την «πολιορκία» κορυφαίων συλλόγων, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague