
Ουζουνίδης: «Αποφασίστε άμεσα αν θέλετε να φύγετε ή να μείνετε»
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την Τετάρτη την πρώτη τους προπόνηση μετά την άδεια που είχαν τις μέρες των Χριστουγέννων και το κλίμα δεν ήταν καλό, λόγω της προσφυγής που κατέθεσε ο Χουλτ αλλά και της αποχώρησης του Σιλά. «Πρέπει ν’ αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Αν θα μείνετε ή θα φύγετε από την ομάδα. Το σίγουρο λοιπόν είναι πως πρέπει να πάρετε άμεσα μιαν απόφαση και να με ενημερώσετε» τους είπε χαρακτηριστικά ο Ουζουνίδης.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την Τετάρτη την πρώτη τους προπόνηση μετά την άδεια που είχαν τις μέρες των Χριστουγέννων και το κλίμα δεν ήταν καλό, λόγω της προσφυγής που κατέθεσε ο Χουλτ αλλά και της αποχώρησης του Σιλά.
Ο προπονητής των πράσινων, Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στηρίξει τους παίκτες του από το ξεκίνημα της σεζόν, αναγνωρίζοντας τις υποχωρήσεις που έχουν κάνει οι περισσότεροι για τα χρήματα που τους οφείλονται. Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και φρόντισε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.
«Πρέπει ν’ αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Αν θα μείνετε ή θα φύγετε από την ομάδα. Το σίγουρο λοιπόν είναι πως πρέπει να πάρετε άμεσα μιαν απόφαση και να με ενημερώσετε. Θέλω να ξέρω άμεσα τις αποφάσεις σας για να δούμε πως θα συνεχίσουμε τη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
in.gr
- Μαρία Καρυστιανού: Συλλογή υπογραφών για την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος με… ανορθογραφίες
- Πλαστικό: Ιστορικά υψηλές τιμές πιέζουν τις επιχειρήσεις
- Η Βουλή φωταγωγήθηκε για νευροϊνωμάτωση – «Η γνώση είναι δύναμη – Η έρευνα είναι ελπίδα»
- Τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των 200 αεροσκαφών εξετάζει η Boeing με το Πεκίνο
- Ολονύχτια ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό – Πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από drones
- Τα social media στο εδώλιο: Μαζικές αγωγές στις ΗΠΑ για «εθισμό» των μαθητών

