Περισσότεροι από 3.000 πλειστηριασμοί μόνο για την Αθήνα είναι προγραμματισμένοι για το έτος 2018 όπως προκύπτει από τα στοιχεία του προυπολογισμού του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου για τη νέα χρονιά.

Η διαδικασία ψήφισης του προυπολογισμού έγινε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενέκρινε με ψήφους 7 υπέρ και 2 κατά τον απολογισμό και τον ισολογισμό του 2017, όπως και τον προϋπολογισμό του 2018.

Κατά τις εργασίες του ΔΣ αναλύθηκαν τα έσοδα που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του 2018 και προέρχονται κατά κανόνα από τους πλειστηριασμούς οι οποίοι θα διεξαχθούν μέσα στο ερχόμενο έτος. Μόνο στην Αθήνα οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί για το ερχόμενο έτος ξεπερνούν, προς το παρόν, τους 3.000.

Στην είσοδο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών από το απόγευμα ήταν συγκεντρωμένοι μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με την πρώην πρόεδρο της Βουλής: «Το ΔΣ συνεδριάζει μολονότι δεν είναι νόμιμα συγκροτημένο καθώς υπάρχουν παραιτήσεις πέντε μελών. Ένα από τα θέματα είναι ο προϋπολογισμός του 2018 με τον οποίο θέλουν να περάσουν παράνομα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Έχουν προϋπολογίσει χιλιάδες πλειστηριασμούς για το 2018».

Μίνα Μουστάκα

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο