Στο ΣτΕ οδεύει το Προεδρικό Διάταγμα για το Ελληνικό
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατατίθεται αύριο – εκτός απρόοπτου - το
Προεδρικό Διάταγμα με τις χρήσεις και τους όρους δόμησης για την
πολεοδόμηση του Ελληνικού.
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατατίθεται αύριο – εκτός απρόοπτου – το Προεδρικό Διάταγμα με τις χρήσεις και τους όρους δόμησης για την πολεοδόμηση του Ελληνικού.
Την περασμένη εβδομάδα το Προεδρικό Διάταγμα που πήρε τις απαραίτητες υπογραφές από τους αρμόδιους υπουργούς Σταθάκη, Παπανάτσιου, Φάμελλο και Κονιόρδου περιγράφει το τι θα γίνει και πού στο πρώην αεροδρόμιο και μόλις πάρει το πράσινο φως από το Συμβούλιο της Επικρατείας το έργο θα πάρει μπροστά.
Να σημειωθεί πως στο Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης προτείνεται η χωροθέτηση 6 ψηλών κτιρίων, όλα κάτω από 200 μέτρα.
Η χωροθέτηση ψηλών κτιρίων στο σχέδιο ανάπτυξης έγινε για να μειωθεί η κάλυψη της επιφάνειας και να «απελευθερωθούν» χώροι πρασίνου και κοινής χρήσης, εξυπηρετώντας παράλληλα τον στόχο της ανέγερσης κτιρίων-τοποσήμων.
Με καταληκτική ημερομηνία τον Ιούνιο του 2018 πρέπει να έχουν απομακρυνθεί όσοι φορείς βρίσκονται ακόμη στο χώρο και να προκηρυχθεί από το υπ. Οικονομικών ο διαγωνισμός για το καζίνο.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας