
Η Κύπρος καλωσόρισε το γεωτρύπανο Saipem 1200
Στην κυπριακή ΑΟΖ βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης το γεωτρύπανο Saipem 12000, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως γεώτρηση στο τεμάχιο 6, ή αλλιώς στον στόχο «Καλυψώ». Σε ανάρτησή του στο Τwitter, ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, καλωσορίζει το Saipem και εύχεται στις εταιρείες ENI και TOTAL καλή επιτυχία.
Στην κυπριακή ΑΟΖ βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης το γεωτρύπανο Saipem 12000, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως γεώτρηση στο τεμάχιο 6, ή αλλιώς στον στόχο «Καλυψώ».
Σε ανάρτησή του στο Τwitter, ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, καλωσορίζει το Saipem και εύχεται στις εταιρείες ENI και TOTAL καλή επιτυχία.
«Saipem 12K, καλωσόρισες στην κυπριακή ΑΟΖ. Η «Καλυψώ» σε περιμένει… Καλές επιτυχίες ENI και TOTAL», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Λακκοτρύπης.
Saipem 12K, καλοσώρισες στην Κυπριακή #ΑΟΖ. Η «Καλυψώ» σε περιμένει… Καλές επιτυχίες @ENI και @TOTAL.
Saipem 12K, welcome to #Cyprus #EEZ. “Calypso” awaits… Best of success @ENI and @TOTAL. pic.twitter.com/0miYN6IuxI— Georgios Lakkotrypis (@GLakkotrypis) December 27, 2017
in.gr
- Ιράν: Και το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει τη συνάντηση Πούτιν – Αραγτσί «στην Αγία Πετρούπολη»
- Σικελία: Αναχωρεί για τη Γάζα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ