
Αλλαγή σκυτάλης στο Ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα
Ο 57χρονος Πάβελ Γκραντίνιν θα ηγηθεί του Ρωσικού Κομμουνιστικού Κόμματος και θα τεθεί απέναντι στον Βλαντιμίρ Πούτιν στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.
Ο 57χρονος Πάβελ Γκραντίνιν θα ηγηθεί του Ρωσικού Κομμουνιστικού
Κόμματος και θα τεθεί απέναντι στον Βλαντιμίρ Πούτιν στις επικείμενες
προεδρικές εκλογές.
Όπως έγινε γνωστό, το Ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα απέρριψε αιφνιδιαστικά σήμερα τον βετεράνο ηγέτη του, Γκενάντι Ζιουγκάνοφ ως προεδρικό υποψήφιο του.
Έτσι, αντί του Ζιουγκάνοφ επέλεξε τον 57χρονο Πάβελ Γκραντίνιν που είναι μηχανολόγος και διαχειριστής μιας φάρμας που βρίσκεται στα προάστια της Μόσχας, από τα μέσα της δεκαετίας του 1990.
Ο Γκραντίνιν θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος έναντι της προεδρικής υποψηφιότητας του 65χρονου Πούτιν, που αναμένεται ότι θα κερδίσει – βάσει των δημοσκοπήσεων – στις προεδρικές εκλογές με άνεση.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποκαλύψεις για την παράνομη ρύπανση από πελώριο data center του Μασκ
- Ουκρανικά drones έπληξαν 20 ρωσικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα – Η Ρωσία επιτέθηκε σε λιμάνια της Ουκρανίας
- Πανελλαδικές 2026: Μέχρι αύριο Πέμπτη η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού
- Οργή στην Ινδία για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία 11χρονης – Καταγγελίες για ολιγωρία των Αρχών και ατιμωρησία
- Καύσωνας: Πώς θα προλάβετε τη θερμοπληξία σε δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα
- The Expla-in Project | Προς τι το διεθνές «παραλήρημα» γύρω από την Οδύσσεια;

