Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη γιατρός για «φακελάκι»

Συνελήφθη γιατρός για «φακελάκι»

Στη σύλληψη ενός 65χρονου γιατρού που ανήκει σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής για δωροληψία, προχώρησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση Τύπου το Υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο γιατρός ζήτησε 400 ευρώ από 35χρονη γυναίκα για τη χειρουργήσει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.

Στη σύλληψη ενός 65χρονου γιατρούπου ανήκει σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής για δωροληψία, προχώρησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση Τύπου το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο γιατρός ζήτησε 400 ευρώ από 35χρονη γυναίκα για τη χειρουργήσει.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη 65χρονος γιατρός για δωροληψία

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη προχθές (21 Δεκεμβρίου 2017), 65χρονος ημεδαπός, γιατρός δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.

Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 35χρονης ημεδαπής στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σύμφωνα με την οποία ο 65χρονος απαίτησε από την ίδια το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ για χειρουργική επέμβαση, στην οποία θα προέβαινε.

Στο πλαίσιο αυτό μεσημβρινές ώρες προχθές, αστυνομικοί προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν στην 35χρονη, η οποία σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα, στο γραφείο του 65χρονου, του το παρέδωσε μέσα σε επιστολικό φάκελο.

Άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων επενέβησαν και συνέλαβαν τον 65χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο παραπάνω επιστολικός φάκελος με προσημειωμένο χρηματικό ποσό, 150 ευρώ, καθώς και τρεις επιπλέον επιστολικοί φάκελοι που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.750 ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ διερευνάται η προέλευση των κατασχεθέντων χρηματικών ποσών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301».

in.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024