Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψήφισε και στείλε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «All Star Game»

Ψήφισε και στείλε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «All Star Game»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρα τους. Κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος, η δημοτικότητα του χτυπάει «ταβάνι», ενώ έχει πάρει τους Μπακς από το «χέρι» και τους έχει στην 5η θέση της Ανατολής. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι φέτος θα βρίσκεται στο «All star game» που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το... σιγουρέψουμε ψηφίζοντας τον «Greek Freak» στην ψηφοφορία του NBA, η οποία ξεκίνησε εχθές, Πέμπτη, και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρα τους. Κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος, η δημοτικότητα του χτυπάει «ταβάνι», ενώ έχει πάρει τους Μπακς από το «χέρι» και τους έχει στην 5η θέση της Ανατολής. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι φέτος θα βρίσκεται στο «All star game» που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το… σιγουρέψουμε ψηφίζοντας τον «Greek Freak» στην ψηφοφορία του NBA, η οποία ξεκίνησε εχθές, Πέμπτη, και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.

Ο Γιάννης πέρσι έπαιξε στο πρώτο «All Star Game» της καριέρας του και πλέον αποσκοπεί στο να γίνει μόνιμος «θαμώνας». Και γιατί όχι; Αφού σίγουρα το αξίζει!

Οι τρόποι ψηφοφορίας είναι μέσω της εφαρμογής που διαθέτει το NBA, καθώς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας πατώντας εδώ, ενώ από την ημέρα των Χριστουγέννων στο… παιχνίδι μπαίνουν και τα Social Media.

Μέσω Facebook και Twitter απλά γράφουμε το επίθετο του παίκτη που θέλουμε και στην συνέχεια βάζουμε #NBAVOTE. Κάθε λογαριασμός μπορεί να δώσει μέχρι και 10 διαφορετικές ψήφους κάθε 24 ώρες.

Βέβαια ψηφοφορία για All Star Game χωρίς καινοτομία δεν γίνεται. Έτσι και φέτος η κα;ινοτομία που εισαγάγει η Λίγκα είναι ότι 31 Δεκεμβρίου και 4, 11, 12 και 15 Ιανουαρίου κάθε ψήφος μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας θα μετράει διπλά!

in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024