Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus LF-1 Limitless: Τα νέα όρια της περιπέτειας

Lexus LF-1 Limitless: Τα νέα όρια της περιπέτειας

Tο νέο πρωτότυπο μοντέλο που θα αποκαλυφθεί στην έκθεση του Detroit θα αναλάβει να δώσει το στίγμα του νέου κορυφαίου SUV της Lexus.

H ιαπωνική φίρμα αποκαλύπτει ένα ακόμα δείγμα του νέου SUV που θα παρουσιάσει, αρχικά ως πρωτότυπο, στην προσεχή έκθεση του Detroit.

Το νέο SUV αποτελεί προπομπό ενός νέου περιπετειώδους μοντέλου το οποίο θα τοποθετηθεί στην κορυφή της αντίστοιχης γκάμας της Lexus καταλαμβάνοντας μια θέση πάνω από το RX.

Αν και η Lexus δεν έχει δημοσιοποιήσει προς το παρόν άλλες πληροφορίες πέραν των όσων αποκαλύπτονται από τα δύο teaser, το πρωτότυπο μοντέλο φαίνεται να υιοθετεί στη σχεδίαση ενός coupe SUV, διαθέτοντας μόνο δύο πόρτες ενώ στην όψη του ξεχωρίζει το εμβληματικό design κλεψύδρας σε μια πιο επιθετική προσέγγιση.

Στα στοιχεία που ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται επίσης τα ενιαία πίσω φωτιστικά σώματα και η ιδιόμορφη διπλή διαιρούμενη αεροτομή ενώ στο πρώτο teaser που είχε δημοσιοποιήσει διακρίνεται η πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή.

Η Lexus έχει επίσης αναφέρει ότι το νέο concept car θα εισαγάγει μια σειρά από καινοτομίες που φιλοδοξούν να εισαγάγουν ένα νέο concept πολυτέλειας και τεχνολογικής ενσυνειδητότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για το LF-1 Limitless αναμένεται να δημοσιοποιηθούν πιο κοντά στην πρεμιέρα του στην έκθεση του Detroit η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 13 Ιανουαρίου.

auto.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024