Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χίος: Σταμάτησαν οι εργασίες μεταφοράς των οικίσκων

Χίος: Σταμάτησαν οι εργασίες μεταφοράς των οικίσκων

Πεδίο αντιπαράθεσης έχει γίνει, από το πρωί το χωριό Χαλκειός στη Χίο, όπου λειτουργεί ο καταυλισμός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ.

Σταμάτησαν οι εργασίες μεταφοράς και εγκατάστασης των οικίσκων στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ στη Χίο. Όπως έγινε γνωστό, ιδιοκτήτης κτήματος στην περιοχή υποστήριξε ότι παραβιάζεται η ιδιοκτησία του, κατά τις εργασίες μεταφοράς και συγκεκριμένα ότι τα οχήματα μεταφοράς των οικίσκων παραβιάζουν το όριο της ιδιοκτησίας του.

Δεδομένου αυτού και ενόψει της έκδοσης απόφασης επί του αιτήματος του δήμου Χίου για την προσωρινή διαταγή απαγόρευσης των εργασιών, αυτές σταμάτησαν.

Νωρίτερα οι κάτοικοι του χωριού Χαλκειός είχαν βγει στους δρόμους με σκοπό τον αποκλεισμό των διόδων προς τον καταυλισμό, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε όλη την περιοχή.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Χαλκειούς, Κώστας Φουτράκης, εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του, γιατί αν και έχει κατατεθεί νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και αναμένεται η έκδοση απόφασης, αύριο, το Υπουργείο ξεκίνησε τις εργασίες.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024