Με την φράση «είναι μια κλασική χειμωνιάτικη ημέρα» περιέγραψε την εικόνα των καιρικών συνθηκών σε ολόκληρη τη χώρα ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, σημειώνοντας πως η ίδια εικόνα θα επικρατήσει και αύριο Παρασκευή.

Από το Σάββατο τα φαινόμενα θα αρχίσουν να αποκλιμακώνονται τα φαινόμενα σημείωσε ο κ. Καπάκης, τονίζοντας πως η Πολιτική Προστασία έχει θέσει σε αυξημένη ετοιμότητα όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας για να επεμβαίνουν όπου χρειάζεται.

Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας της Πολιτικής Προστασίας πρόσθεσε απευθυνόμενος στον κόσμο «πως δεν θα πρέπει να τρομοκρατείται, ούτε να καθησυχάζει».

Όπως είπε, απόψε παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με κάποια αυτοκίνητα που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια στο ορεινό χωριό Παγώντα της Βόρειας Εύβοιας καθώς δεν είχαν αλυσίδες.

Γενικά στα ορεινά της Εύβοιας και άλλων περιοχών της κεντρικής Ελλάδας έχουν πέσει αρκετά χιόνια ενώ αύριο αναμένονται ισχυροί άνεμοι στα νότια της χώρας.

Σύμφωνα με τον κ. Καπάκη από την πορεία της αυριανής ημέρας θα ξεκαθαρίσει και η εικόνα που θα έχουμε την Κυριακή, παραμονή των Χριστουγέννων.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο