Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγνωστοι έκαναν «γυαλιά-καρφιά» την πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ [Εικόνες]

Άγνωστοι έκαναν «γυαλιά-καρφιά» την πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ [Εικόνες]

Εισβολή στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές στον χώρο.

Εισβολή στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές στον χώρο.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8 το βράδυ περίπου 15 άτομα ανέβηκαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου του Πανεπιστημίου, όπου βρίσκονται τα γραφεία της διοίκησης, έσπασαν τζάμια, πέταξαν μπογιές και κατέστρεψαν υπολογιστές και άλλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. ΄

Την ώρα της επίθεσης δεν βρισκόταν κάποιος εργαζόμενος στον χώρο, ενώ ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, Αχιλλέας Ζαπράνης, ο οποίος μετέβη στην πρυτανεία μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν δήλωσε πως οι άγνωστοι δεν έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό φύλαξης κατά την είσοδό τους, καθώς εκτιμάται πως κατάφεραν να εισέλθουν από τον ημιώροφο.

«Άλλη μία συνηθισμένη μέρα στο ελληνικό πανεπιστήμιο», δήλωσε ο κ. Ζαπράνης, προσθέτοντας ότι ο χώρος της γραμματείας της πρυτανείας έχει καταστραφεί κατά ένα μεγάλο μέρος και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ενώ αύριο θα ξεκινήσει η αποκατάσταση των ζημιών.

«Σκέφτομαι να καταγγείλω το περιστατικό στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων (European University Association -EUA), πέρα από τα οποιαδήποτε ένδικα μέσα σκοπεύω να αξιοποιήσω και τη μήνυση κατά αγνώστων. Το πράγμα έχει πλέον ξεφύγει», δήλωσε ο κ. Ζαπράνης.

in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024