Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Selfieccino»: Πλέον μπορείς να πιεις το πρόσωπο σου [Βίντεο]

«Selfieccino»: Πλέον μπορείς να πιεις το πρόσωπο σου [Βίντεο]

Είναι γεγονός, ότι η τέχνη του barista έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια. Λουλούδια, καρδούλες και άλλα πολλά σχήματα, ανάλογα με τον χαρακτήρα μας, στόλιζαν μέχρι σήμερα τον καπουτσίνο μας. Τι θα μπορούσε να είναι πιο προσωποποιημένο από αυτό; Το ίδιο το πρόσωπο μας! Η καφετέρια «Tea Terrace» που βρίσκεται στην Όξφορντ Στριτ προσφέρει τον πρώτο «selfieccino», δηλαδή τον καφέ, ο οποίος επάνω έχει το πρόσωπο σου.

Είναι γεγονός, ότι η τέχνη του barista έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια. Λουλούδια, καρδούλες και άλλα πολλά σχήματα, ανάλογα με τον χαρακτήρα μας, στόλιζαν μέχρι σήμερα τον καπουτσίνο μας. Τι θα μπορούσε να είναι πιο προσωποποιημένο από αυτό; Το ίδιο το πρόσωπο μας!

Η καφετέρια «Tea Terrace» που βρίσκεται στην Όξφορντ Στριτ προσφέρει τον πρώτο «selfieccino», δηλαδή τον καφέ, ο οποίος επάνω έχει το πρόσωπο σου.

Ο πελάτης στέλνει μέσω μηνύματος στο μαγαζί μια selfie του και επιλέγει ανάμεσα σε καπουτσίνο, ή σοκολάτα. Στη συνέχεια ο barista το βάζει στη μηχανή, ή οποία χρησιμοποιεί χρώματα τροφίμων χωρίς γεύση, για να τυπώσει το πρόσωπο του στον καφέ.

Η ολοκλήρωση του έργου αυτού χρειάζεται περίπου 4 λεπτά και κοστίζει 6,50 ευρώ. Όχι πολύ πιο ακριβά από καφέδες… χωρίς το πρόσωπο σου.

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καφέ δήλωσε στο «Reuters»: «Με τα social media δεν αρκεί πλέον ένα φαγητό να είναι καλό, πρέπει και να αξίζει να δημοσιευτεί στο Instagram».

in.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024