Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην τελική ευθεία μπαίνει το Ελληνικό

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Ελληνικό

Η επένδυση του Ελληνικού έχει μπει στην τελική ευθεία. Σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται – εκτός απρόοπτου – να συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης.

Η επένδυση του Ελληνικού έχει μπει στην τελική ευθεία. Σήμερα αναμένεται – εκτός απρόοπτου – να συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης.

Στην συνεδρίαση αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να εγκριθεί και τυπικά το Προεδρικό Διάταγμα με στόχο αυτό να υπογραφεί άμεσα από τους υπουργούς και την επόμενη εβδομάδα να κατατεθεί προς έγκριση στο ΣτΕ.

Στο τελικό σχέδιο εκτιμάται ότι θα εξαλειφθούν οι 15 κύριοι (όπως ύψος κτιρίων) και 51 δευτερεύοντες όροι, περιορισμώνς και κατευθύνσεων, περιβαλλοντικής, πολεοδομικής και βιώσιμης ανάπτυξης που έχουν τεθεί. Όμως, ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι η μετεστέγαση 69 διαφορετικών φορέων από τους οποίους 44 είναι του δημόσιου τομέα και 25 του ιδιωτικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος, η εκκένωση της έκτασης από χρήστες αλλά και η προκήρυξη διαγωνισμού για την αδειοδότηση καζίνο, έχουν καταστεί και μνημονιακά προαπαιτούμενα.

in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024