Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κυβέλη Καστοριάδη στο Passport

Η Κυβέλη Καστοριάδη στο Passport

...

Με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και την Δήμητρα Γαλάνη καλεσμένους θα εμφανιστεί η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης στο PassPort Κεραμεικός την Πέμπτη 21 και 28 Δεκεμβρίου σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Songs for a blue cloud».

Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια αδιάλειπτη και βαθιά σχέση με την ελληνική μουσική. Γι αυτό και η πρώτη της δισκογραφική παραγωγή εκδίδεται στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο το 2015, με τίτλο Sous le ciel de Paris με την Ντόρα Μπακοπούλου στο πιάνο και τον Ηρακλή Βαβάτσικα στο ακορντεόν.

Τον Ιούνιο του 2017 κυκλοφορεί το δεύτερο cd με τίτλο Songs for a blue cloud από τη Μικρή Άρκτο, με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και στη συνοδεία στην κιθάρα.

Με άξονα τις δύο δισκογραφικές εργασίες αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσής τους, η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς-ορόσημα γνωστά τραγούδια όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.α.

in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024