Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πού θα πάνε διακοπές οι Έλληνες την Πρωτοχρονιά

Πού θα πάνε διακοπές οι Έλληνες την Πρωτοχρονιά

Τρεις ελληνικοί προορισμοί βρίσκονται στις 10 πρώτες θέσεις για τις διακοπές των Ελλήνων την Πρωτοχρονιά.

Τρεις ελληνικοί προορισμοί βρίσκονται στις 10 πρώτες θέσεις για τις διακοπές των Ελλήνων την Πρωτοχρονιά.

H www.trivago.gr ανέλυσε τις αναζητήσεις των επισκεπτών στην πλατφόρμα της, και δημοσιεύει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για την ταξιδιωτική περίοδο της Πρωτοχρονιάς. Η συγκεκριμένη έρευνα καταγράφει και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ταξιδιωτικές τάσεις της περιόδου.

Η Ρώμη παραμένει ιδιαίτερα αγαπητή στους Έλληνες και για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς καθώς καταλαμβάνει την 1η θέση της λίστας, ακολουθούμενη από το δημοφιλές χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας, το Μπάνσκο.

Στην 3η θέση της λίστας βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, δεν είναι λίγοι όμως και αυτοί που επέλεξαν την Αθήνα, η οποία καταλαμβάνει την 5η θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων. Ο τρίτος και τελευταίος ελληνικός προορισμός της λίστας είναι τα Ιωάννινα, τα οποία βρίσκονται στην 8η θέση.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν δημοφιλείς προορισμοί του εξωτερικού, και συγκεκριμένα το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Πράγα, το Παρίσι, και το Άμστερνταμ.

Σχετικά με τον αριθμό διανυκτερεύσεων, οι Έλληνες ταξιδιώτες θα διαμείνουν κατά μέσο όρο 5 ημέρες σε όλους τους προορισμούς της λίστας, εκτός από το Μπάνσκο και τα Ιωάννινα όπου η μέση διάρκεια διαμονής είναι 4 ημέρες.

O Κωνσταντίνος Καμάρης, Country Developer για την ελληνική αγορά, σχολιάζει: «Προσπαθούμε να βελτιστοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται η αναζήτηση και η σύγκριση των ξενοδοχείων από τους χρήστες μας. Κάποιοι επισκέπτονται την πλατφόρμα μας γνωρίζοντας ήδη το κατάλυμα στο οποίο θέλουν να μείνουν, ενώ άλλοι συγκρίνουν ξενοδοχεία μέχρι να βρουν το ιδανικό σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Ελέγχουν τις τιμές, τις φωτογραφίες, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την τοποθεσία κλπ. Με αυτόν τον τρόπο οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν την www.trivago.gr μας παρέχουν χρήσιμα στοιχεία για τις τάσεις της αγοράς σε περιόδους όπως αυτή της Πρωτοχρονιάς».

in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024