Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα λοταρία αλλά είναι απλήρωτοι ακόμη οι πρώτοι τυχεροί

Νέα λοταρία αλλά είναι απλήρωτοι ακόμη οι πρώτοι τυχεροί

Μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη λοταρία αποδείξεων την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, πλην όμως, δεν έχουν δοθεί ακόμη τα χρήματα από την πρώτη κλήρωση στις 30 Νοεμβρίου.

Μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη λοταρία αποδείξεων την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, πλην όμως, δεν έχουν δοθεί ακόμη τα χρήματα από την πρώτη κλήρωση στις 30 Νοεμβρίου.

Απλήρωτοι οι πρώτοι 1.000 τυχεροί

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομικών, προέβλεπε ότι τα 1.000 ευρώ για κάθε νικητή θα είχαν πιστωθεί στους λογαριασμούς τους την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Τελικά τόσο ο εντοπισμός όσο και η πληρωμή των δικαιούχων του επάθλου των 1.000 ευρώ, δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Αρκετοί φορολογούμενοι δεν είχαν δηλώσει αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ΙΒΑΝ προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα.

Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να έχουν ταυτοποιηθεί οι τυχεροί και οι λογαριασμοί τους έως την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, προκειμένου να πληρωθούν τα κέρδη τους.

Η λοταρία των 9 εκατ. ευρώ

Την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 22 Δεκεμβρίου σχεδιάζεται να γίνει και το τζακ ποτ που θα μοιράσει 1.000 ευρώ σε 9.000 φορολογούμενους. Πρόκεται για μια πολλαπλή κλήρωση στην οποία θα μετάσχουν οι λαχνοί που αντιστοιχούν σε πληρωμές που έγιναν ηλεκτρονικά μέσω τραπεζών στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αναδειχθούν 1.000 νικητές ανά μήνα, καθώς οι κληρώσεις ξεκίνησαν με μεγάλη καθυστέρηση τον Νοέμβριο και η πρώτη εξ αυτών αφορούσε συναλλαγές που είχαν γίνει τον μήνα Οκτώβριο.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του. Όσοι τυχεροί κερδίσουν τα 1.000 ευρώ θα λάβουν και ειδοποιητήριο μήνυμα, στον λογαριασμό τους στο Taxisnet και μέσω της Προσωποποιημένης Πληροφόρησης.

Προσοχή!
Για να εισπράξουν τα κέρδη τους θα πρέπει να δηλώσουν και τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο πρέπει να είναι οι ίδιοι δικαιούχοι. Αν δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, τους παρέχεται περιθώριο τριών μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος για να ανοίξουν και να πιστωθεί το ποσό. Αν δεν το πράξουν, τότε το έπαθλο θα δίδεται σε κάποιον από τους αμέσως επόμενους χίλιους επιλαχόντες δικαιούχους, που ορίζονται επίσης κατά την διαδικασία της κλήρωσης.

in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024