Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού θα παραμείνει ο Αριστείδης Φλώρος, καθώς η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής κάθειρξης που του έχει επιβληθεί για την υπόθεση Energa και Hellas Power ήταν αρνητική.

Οι δικαστές που εξέτασαν το αίτημα, έκαναν δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος έκρινε ότι ο επιχειρηματίας είναι ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων σε περίπτωση αποφυλάκισής του, τονίζοντας πως τα ψυχολογικά προβλήματα που επικαλείται ο κ. Φλώρος δεν μπορούν να του προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο επιχειρηματίας και οι συνήγοροί του, Ηλίας Αναγνωστόπουλος και Βασίλης Δημακόπουλος, υπογράμμισαν στους δικαστές ότι δεν προκύπτουν θέματα για τέλεση νέων αδικημάτων και ότι συντρέχουν οι όροι που προϋποθέτει ο νόμος για να του δοθεί αναστολή.

Ο ίδιος ο κ. Φλώρος τόνισε, ότι δεν απουσίασε από την δίκη του και ότι έχει μόνιμη κατοικία. «Από τις 80 συνεδριάσεις πήγα στις 72» είπε και συμπλήρωσε πως κρατείται στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, από όπου «δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου».

Ο επιχειρηματίας εξήγησε, πως για την υπόθεση των δύο εταιρειών υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία διαιτησίας, στο πλαίσιο της οποίας απαιτούνται συνεννοήσεις για τεχνικά θέματα, τα οποία γνωρίζει ο ίδιος, ενώ η υπεράσπισή του ανέφερε ότι η παρουσία του κ. Φλώρου είναι απαραίτητη για τις αστικές υποθέσεις που αφορούν τις δύο εταιρείες παρόχους.

in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας