Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Διήμερη «μάχη» για την ψήφιση του προϋπολογισμού 2018 [Live]

Ξεκίνησε και πάλι σήμερα, Δευτέρα, -μετά από μία διακοπή λίγων ημερών- η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2018, ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης, με ονομαστική ψηφοφορία, μετά από διήμερη «μάχη» κορυφής... Δείτε τη συζήτηση ζωντανά.

Ξεκίνησε και πάλι σήμερα, Δευτέρα, -μετά από μία διακοπή λίγων ημερών- η
συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2018, ο οποίος αναμένεται
να ψηφιστεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης, με ονομαστική ψηφοφορία, μετά από διήμερη «μάχη» κορυφής.

Σήμερα, Δευτέρα, από τις 11 το πρωί συνεχίζεται στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018». Γενικοί εισηγητές έχουν οριστεί οι Δημήτριος Βέττας, Νικόλαος-Γεώργιος Δένδιας, Γιάννης Κουτσούκος, Ηλίας Παναγιώταρος, Νικόλαος Καραθανασόπουλος, Δημήτριος Καμμένος, Γεώργιος Κατσιαντώνης και Γεώργιος Αμυράς.

Θα ακολουθήσουν οι ειδικοί εισηγητές των κομμάτων Δημήτριος Μάρδας, Χρήστος Μπγιάλας, Νικόλαος Συρμαλένιος, Γεράσιμος Μπαλαούρας, Χρήστος Μπουκώρος, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Φωτεινή Αραμπατζή, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Ιωάννης Μανιάτης, Ευάγγελος Καρακώστας, Αθανάσιος Βαρδαλής, Κωνσταντίνος Κατσίκης, Μάριος Γεωργιάδης, Σπυρίδων Δανέλλης, Θεοχάρης Θεοχάρης.

Υπενθυμίζεται ότι η συζήτηση για τον προϋπολογισμό πραγματοποιείται με … δόσεις. Αρχικά διεξήχθη έως τις 13 Δεκεμβρίου και με διάλειμμα λίγων ημερών αρχίζει και πάλι σήμερα. Ο προϋπολογισμός αναμένεται να ψηφιστεί αύριο, Τρίτη, τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορία.

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024