Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε [Βίντεο]

Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε [Βίντεο]

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους, Αττικής. Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του, την 3,5 ετών κόρη του και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Βιντεο με τη μαρτυρία του συγγενή που βρήκε τα θύματα.

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους, Αττικής. Εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε την 37χρονη σύζυγό του, την 3,5 ετών κόρη του και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το φονικό αποκάλυψαν συγγενείς που ανησυχώντας γιατί η οικογένεια δεν έδινε σημεία ζωής πήγαν στο σπίτι. Στο βίντεο που ακολουθεί συγγενής της συζύγου περιγράφει τι αντίκρυσε όταν μπήκε στο σπίτι.

Σε διαφορετικά δωμάτια οι σοροί

Ειδικότερα, η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 14:00 από συγγενείς, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς η σύζυγος του 42χρονου που ήταν ρευματολόγος δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της, ενώ ούτε το κοριτσάκι πήγε στον παιδικό σταθμό. Σημειώνεται ότι γιατρός ήταν και η πεθερά τού δράστη και αυτόχειρα, η οποία μάλιστα έχασε πριν από τέσσερα χρόνια τον γιο της και λίγα χρόνια νωρίτερα τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, όταν ένας ξάδελφος της γυναίκας έσπασε την πόρτα βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα με τις δυο γυναίκες να είναι νεκρές στο σαλόνι και στο δωμάτιο του ζευγαριού, το κοριτσάκι νεκρό και ο ίδιος ο αυτόχειρας γονατισμένος και πυροβολημένος.

Σημειώνεται ότι η τραγωδία συνέβη στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου τριώροφου σπιτιού όπου έμενε ο δράστης και αυτόχειρας μαζί με την σύζυγο του και το κοριτσάκι τους, στην οδό Ευριπίδου 25 στους Αγίους Αναργύρους, ενώ η πεθερά του έμενε στον 1ο όροφο και στο ισόγειο υπάρχει κατάστημα.

Το κίνητρο του φονικού

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έγινε το χτεσινό βράδυ, ωστόσο τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν στην εκδοχή ότι αρχικά ξέσπασε έντονη φιλονικία μεταξύ του αρχιφύλακα και της συζύγου του, στο σαλόνι του σπιτιού, την ώρα που το κοριτσάκι τους κοιμόταν, για τα οικονομικά – κληρονομικά με τα οποία ο αστυνομικός είχε συχνές διαμάχες με την πεθερά του.

Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο αστυνομικός φαίνεται πως πυροβόλησε την γυναίκα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια η πεθερά του ανέβηκε από τον πρώτο όροφο για να δει τι συνέβη. Τότε ο αστυνομικός την πυροβόλησε κι αυτήν, αφού προηγουμένως την καταδίωξε γιατί εκείνη προσπάθησε να διαφύγει.

Από την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι η σύζυγος φέρει τρεις σφαίρες στον θώρακα και στην κοιλιά και η πεθερά δύο σφαίρες, ενώ ο 46χρονος αστυνομικός χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο συνολικά οκτώ φορές.

Σύμφωνα με μια γειτόνισσα που μένει απέναντι από το τριώροφο που έμενε η οικογένεια στην οδό Αγίας Παρασκευής και Ευριπίδου στην Ανάκασα, είπε ότι άκουσε τους πυροβολισμούς στις 2 με 3 τα ξημερώματα. Ξύπνησε, αλλά δεν έδωσε σημασία, νομίζοντας ότι τους άκουσε στον ύπνο της, όπως είπε.

Αποσπασμένος στη φρουρά του Κ. Σημίτη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 42χρονος αστυνομικός ανήκε στην οργανική δύναμη της Βουλής και ήταν αποσπασμένος από το 1996 στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, χθες ο δράστης και αυτόχειρας ήταν με τον πρώην πρωθυπουργό και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε.

Όσον αφορά στην ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τεστ καταλληλότητας το 2011.

Αδυνατούν να το πιστέψουν γείτονες και φίλοι

Στον τόπο της τραγωδίας έχoυν συγκεντρωθεί φίλοι, συγγενείς και γείτονες που αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης οι άνθρωποι συγκλονίστηκαν καθώς ο Αρχιφύλακας και δράστης έδινε την εικόνα φιλήσυχου ανθρώπου.

Οι γείτονες τον περιγράφουν σαν έναν «καλό οικογενειάρχη», που τον έβλεπαν να βγάζει βόλτα το παιδί του χωρίς να δίνει ποτέ δικαιώματα και λαβές για σχόλια.


Ρεπορτάζ: Ορέστης Καρύπης

in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024