
Μην κρύβεστε πίσω του…
Αν σε κάτι έκανε κακό η επιστροφή του Σπανούλη είναι ότι δημιούργησε στην ομάδα μια παράξενη μαλθακότητα – ίσως γιατί όλοι περιμένουν από αυτόν πολλά και θυμούνται όσα έχει κάνει, αλλά οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις μελλοντικές.
Διαβάζω εδώ και δυο μέρες διάφορα για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη και το πόσο μοιάζει αυτή να έχει μπερδέψει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό. Κατά κάποιο τρόπο αποδίδονται σε αυτή οι ήττες από την Μπάμπεργκ και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα – ακόμα και όποιος δεν το λέει έξω από τα δόντια το αφήνει να εννοηθεί. Το πράγμα έχει ενδιαφέρον: ας το δούμε με την πρέπουσα ψυχραιμία.
Οι κακές τελικές επιθέσεις
Επειδή ο Σπανούλης κατηγορείται κυρίως για την διαχείριση της μπάλας σε τελευταίες επιθέσεις, θα μπορούσα απλά να επισημάνω πως ο Ολυμπιακός κακή διαχείριση τελευταίων επιθέσεων κάνει τα τρία τελευταία χρόνια σχεδόν πάντα: οι ελάχιστες εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Φέτος, ακόμα και σε ματς που κέρδισε ο Ολυμπιακός (με την Φενέρ, με την Αρμάνι με την Μακάμπι) η διαχείριση της μπάλας στο τέλος άριστη δεν ήταν – το πολύ που η ομάδα κέρδισε ήταν δυο βολές μετά από κάποια ατομική προσπάθεια του Παπανικολάου ή του Πρίντεζη.
Η καλύτερα οργανωμένη προσπάθεια έγινε με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Σπανούλη στο ματς με την Ρεάλ: αυτός βρήκε τον Πρίντεζη, σε κίνηση κι όπως έπρεπε για να πάρει το φάουλ – άλλο αν οι βολές χάθηκαν.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου στο karpetshow.gr
in.gr
- Μουντιάλ 2026: Θετικό κλίμα στις επαφές FIFA – Ιράν
- Σταθερό το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για ακίνητα στην Αττική – Τι αναζητούν
- Eurovision 2026: Ο διεθνής Τύπος για τον θρίαμβο της Βουλγαρίας και το ελληνικό «Ferto»
- Κρασί: Πώς κινήθηκε η αγορά – Τι άλλαξε τον παγκόσμιο οινικό χάρτη το 2025
- «Ένα μωρό για τρεις»: Μια σπαρταριστική οικογενειακή κωμωδία στο θέατρο Αθηνά
- Φινάλε στα play-offs της Super League: Κορυφώνεται η μάχη για τη 2η θέση


