Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τόσκας: Απαραίτητη προϋπόθεση για οικονομική ανάπτυξη η ασφάλεια

Τόσκας: Απαραίτητη προϋπόθεση για οικονομική ανάπτυξη η ασφάλεια

«Η ασφάλεια στα σύγχρονα δημοκρατικά κράτη είναι απαραίτητη προϋπόθεση και για την οικονομική ανάπτυξη και για την δημοκρατία και για την κοινωνική συνοχή» υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Για την κοινωνική συνοχή, τα δικαιώματα και το κράτος δικαίου κλήθηκε να μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο περιθώριο του 8ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η ανάταξη της Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Τόσκας τονίζοντας τη σημασία της ασφάλειας στην περιοχή της Δυτική Αττικής έδωσε έμφαση τόσο στις πολλαπλές της διαστάσεις όσο και στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το κράτος κι η αστυνομία για να λυθούν αυτά τα προβλήματα.

«Η περιοχή της Δυτικής Αττικής έγινε ίσως το χαλί που κρύφτηκαν πολλών ειδών προβλήματα. Κρύφτηκαν με μεθόδευση, είτε από αδιαφορία, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε ένα τεράστιο μωσαϊκό προβλημάτων. Προβλήματα που δεν λύνονται μόνο με κατασταλτικούς τρόπους κι αστυνόμευση και γι’ αυτό το λόγο γίνεται αυτή η κυβερνητική προσπάθεια σήμερα, για να συνδυαστούν αυτές οι προσπάθειες. Η ασφάλεια στα σύγχρονα δημοκρατικά κράτη είναι απαραίτητη προϋπόθεση και για την οικονομική ανάπτυξη και για την δημοκρατία και για την κοινωνική συνοχή. Όταν υπάρχει πρόβλημα στην ασφάλεια επηρεάζονται και οι βασικοί πυλώνες που προανέφερα», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024