Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο, σημειώνοντας πως σιγά σιγά θα είναι έτοιμος για μια δεύτερη ζωή.

Στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε από τα τέλη Σεπτεμβρίου αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα karpetshow.gr, υπογραμμίζοντας πως κάθε μέρα που περνάει νοιώθει όλο και καλύτερα.

«Από τις 24 Σεπτεμβρίου, που ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια, οι καλύτερες μέρες είναι οι τελευταίες, παρά τους πόνους που ακόμα υπάρχουν και την κούραση που νοιώθω από την αυπνία του τριήμερου στο νοσοκομείου. Από Δευτέρα – Τρίτη, με βάση το χρονοδιάγραμμα, θα ‘μαι καλύτερα και σιγά σιγά σχεδόν έτοιμος για μια δεύτερη ζωή» αναφέρει ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

«Ψιλοπονάω ακόμα. To τι θα γίνει στη συνέχεια δεν το ξέρει κανείς: μπορεί σύντομα να είμαι ολότελα καλά, μπορεί και όχι – θα δούμε» συμπληρώνει ο δημοσιογράφος, καταλήγοντας πως «όλα συνεχίζονται κανονικά και θα κάνω ότι μου περνάει από το χέρι για να μην έχει καμία διαφορά η δεύτερη ζωή από την πρώτη – ειδικά στην εξαιρετική μας σχέση».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Αντώνη Καρπετόπουλου στο karpetshow.gr

in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr