«Βοήθεια» ζήτησαν οι φοιτητές, «δεν μπορούμε» είπε η ΕΛ.ΑΣ.
Επίθεση με λοστούς και καδρόνια πραγματοποίησαν χθες ομάδες αναρχικών στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας τραυματίζοντας φοιτητές του και προκαλώντας ζημιές στο κτήριο.
Επίθεση με λοστούς και καδρόνια πραγματοποίησαν χθες ομάδες αναρχικών στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας τραυματίζοντας φοιτητές του και προκαλώντας ζημιές στο κτήριο.
Η επίθεση έγινε ξαφνικά χθες το μεσημέρι, όταν δεκαπέντε άτομα μπήκαν στο χώρο του πανεπιστημίου και άρχισαν να σπάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους αλλά και να χτυπούν φοιτητές.
«Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά και αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι ότι έχουμε εξοικειωθεί με αυτές τις ειδήσεις και τις θεωρούμε πια μέρος της καθημερινότητας μας» λέει ο πρύτανης του Ιδρύματος Αχιλλέας Ζαπράνης. «Επικαλούμαι απλά την κοινή λογική» αναφέρει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φοιτητές ζήτησαν τη βοήθεια αστυνομικών οι οποίοι την ώρα της επίθεσης περνούσαν έξω από το Πανεπιστήμιο, για να πάρουν την απάντηση από τους εκπροσώπους της ΕΛΑΣ ότι δεν μπορούν να παρέμβουν επικαλούμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο…
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας