Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Από θύμα bullying, καλεσμένος σε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Avengers: Infinity War», Μαρκ Ράφαλο και Κρις Έβανς είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που συγκινήθηκαν και μάλιστα προσκάλεσαν τον Κίτον στην πρεμιέρα της ταινίας, στο Λος Άντζελες την επόμενη χρονιά. «Μην τους αφήνεις να σε φοβίζουν. Υπόσχομαι η κατάσταση γίνεται καλύτερη» έγραψε ο Έβανς.

Το Χόλιγουντ στηρίζει τον Κίτον Τζόουνς μετά από ένα συγκινητικό βίντεο που ανάρτησε στο Facebook και έγινε σύνθημα του κινήματος κατά του σχολικού εκφοβισμού (bullying).

Ο Κίτον Τζόουνς από το Νόξβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ τράβηξε την προσοχή και άγγιξε τις καρδιές των Αμερικανών, όταν η μητέρα του κινηματογράφησε ένα σπαρακτικό βίντεο, στο οποίο το παιδί αναρωτιέται γιατί είναι στόχος εκφοβισμού από συμμαθητές του.

Στο βίντεο, το αγόρι περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι «νταήδες» τον κοροϊδεύουν για τη μύτη του, τον αποκαλούν άσχημο και του λένε ότι δεν έχει φίλους, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Independent».
Ο Τζόουνς στρέφεται στην κάμερα και ρωτάει: «Απλά από περιέργεια, γιατί ασκούν εκφοβισμό; Ποιο είναι το νόημα; Γιατί βρίσκουν ικανοποίηση να παίρνουν αθώους ανθρώπους και να αναζητούν έναν τρόπο να είναι κακοί απέναντί τους; Δεν είναι σωστό».

Η μητέρα του Κίτον ανάρτησε το βίντεο στη σελίδα της στο Facebook, την περασμένη Παρασκευή και το ενδιαφέρον ήταν πάρα πολύ έντονο, έχει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια προβολές. Πολλοί γνωστοί αστέρες του Χόλιγουντ αντέδρασαν και έσπευσαν να γράψουν σχόλια συμπαράστασης στον Κίτον.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Avengers: Infinity War», Μαρκ Ράφαλο και Κρις Έβανς είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που συγκινήθηκαν και μάλιστα προσκάλεσαν τον Κίτον στην πρεμιέρα της ταινίας, στο Λος Άντζελες την επόμενη χρονιά. «Μην τους αφήνεις να σε φοβίζουν. Υπόσχομαι η κατάσταση γίνεται καλύτερη» έγραψε ο Έβανς.

Ο Ράφαλο πρόσθεσε: «Ήμουν θύμα bullying, όταν ήμουν παιδί, έχεις δίκιο, βελτιώνεται, είσαι ο προσωπικός μου σούπερ ήρωας, προστάτευσε την καρδιά σου, έχεις έναν φίλο στον Hulk».

Ο Μαρκ Χάμιλ από την ταινία «Star Wars: The Last Jedi» εξέφρασε επίσης την υποστήριξή του με μήνυμα στο Twitter. «Είναι θλιβεροί άνθρωποι που πιστεύουν ότι το να πληγώνουν τους άλλους τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα, επειδή πραγματικά δεν τους αρέσει ο εαυτός τους» έγραψε. «Απλά ζηλεύουν επειδή είσαι τόσο έξυπνος και όμορφος».

Την Παρασκευή, η μητέρα του Κίτον, Κίμπερλι Τζόουνς δημοσίευσε το βίντεο, αφού είχε πάει στο σχολείο να πάρει τον 11χρονο γιο της, επειδή ήταν φοβισμένος και αναστατωμένος και δεν ήθελε να μείνει για μεσημεριανό γεύμα στο σχολείο. Περιγράφοντας ότι είχε γάλα χυμένο πάνω του και ότι τον αποκάλεσαν άσχημο για τα σημάδια στο κεφάλι που έμειναν από επέμβαση αφαίρεσης όγκου, ο Κίτον ρώτησε: «Απλά από περιέργεια, γιατί εκφοβίζουν;»

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η 13χρονη ηθοποιός της σειράς «Stranger Things» έγραψε στο Twitter: «Θέλω να γίνω φίλη σου».

in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024