Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Επεισόδια με 12 τραυματίες στο ντέρμπι Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας

Επεισόδια με 12 τραυματίες στο ντέρμπι Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας

Σοβαρά επεισόδια με τουλάχιστον 12 τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένα περιστατικό στο οποίο υπάρχει απειλή για τη ζωή του θύματος, έλαβαν χώρα στο Βελιγράδι, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του σερβικού πρωταθλήματος Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας. Κατά τα λοιπά η συνάντηση διεξήχθη κανονικά και έληξε ισόπαλη 1-1, αφήνοντας τον Ερυθρό Αστέρα πρώτο στη βαθμολογία πριν τη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος (θα ξαναρχίσει τον Φεβρουάριο), με 9 βαθμούς διαφορά από την Παρτιζάν.

Σοβαρά επεισόδια με τουλάχιστον 12 τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένα περιστατικό στο οποίο υπάρχει απειλή για τη ζωή του θύματος, έλαβαν χώρα στο Βελιγράδι, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του σερβικού πρωταθλήματος Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας.

Τα επεισόδια προκλήθηκαν μετά την εισβολή των υποστηρικτών του Αστέρα στο τμήμα του σταδίου που καταλαμβάνουν οι «θερμόαιμοι» οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι δεν δίστασαν να αντιδράσουν.

Η αστυνομία, που παρά τις μεγάλες δυνάμεις που είχε αναπτύξει στο «Stadion FK Partizan» δεν κατέστη δυνατόν να αποτρέψει την επαφή μεταξύ των χούλιγκαν, παρενέβη δυναμικά και ύστερα από δέκα λεπτά ανηλεούς ξυλοδαρμού κατόρθωσε να διαχωρίσει τους οπαδούς των δύο ομάδων, συλλαμβάνοντας μερικούς από τους «ηγέτες» των ταραχοποιών.

Κατά τα λοιπά η συνάντηση διεξήχθη κανονικά και έληξε ισόπαλη 1-1, αφήνοντας τον Ερυθρό Αστέρα πρώτο στη βαθμολογία πριν τη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος (θα ξαναρχίσει τον Φεβρουάριο), με 9 βαθμούς διαφορά από την Παρτιζάν.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024