
Αίγιο: Μητέρα με τα παιδιά της έπεσαν από τρένο σε λούνα παρκ
Ατύχημα σε λούνα παρκ του Αιγίου σημειώθηκε χθες το βράδυ, όταν το βαγόνι ενός εναέριου τρένου στο οποίο επέβαινε μία μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας.
Ατύχημα σε λούνα παρκ του Αιγίου σημειώθηκε χθες το βράδυ, όταν το
βαγόνι ενός εναέριου τρένου στο οποίο επέβαινε μία μητέρα με τα
τρία ανήλικα παιδιά της εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της
γυναίκας.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή γυναίκα εγκλωβίστηκε στο κάτω μέρος της κατασκευής και χρειάστηκε η επέμβαση ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής για να απελευθερωθεί περίπου 20′ λεπτά αργότερα και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Τα παιδιά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν τραυματίστηκαν.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα filodimos.gr, το υπαίθριο τρενάκι αποτελεί μέρος υπαίθριων παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων τις χριστουγεννιάτικες μέρες. Για το θέμα γίνεται έρευνα της Αστυνομίας τόσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς φυσικά και για τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης και λειτουργίας του παιχνιδιού.
in.gr
- Γιατί θα αργήσει να μειωθεί η τιμή στη βενζίνη
- Ο Σερκί στήριξε τον Ντινιέ – Η απάντηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού σε ερώτηση για το πέναλτι στον Γιαμάλ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί τον Μάιο
- Καβάλα: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Εγνατία Οδό στην Ελευθερούπολη
- Τον επικεφαλής της κρατικής εταιρείας ενέργειας προτείνει ο Ζελένσκι για νέο πρωθυπουργό


