Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρανος για την υπεράσπιση της 19χρονης στο Χονγκ Κονγκ

Έρανος για την υπεράσπιση της 19χρονης στο Χονγκ Κονγκ

Έρανο για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την υπεράσπιση του 19χρονου κοριτσιού που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ κάνει η οικογένεια, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Έρανο για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την υπεράσπιση του 19χρονου κοριτσιού που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ κάνει η οικογένεια, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Με την ιδιότητά μου ως νομικού συμβούλου των γονέων της 19χρονης προσωρινά κρατούμενης στην πόλη του Χονγκ Κονγκ, για παράβαση του ν. περί Ναρκωτικών, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, εκφράζω εκ μέρους της και μετά από παράκλησή της, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της και ενώπιον των Δικαστηρίων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος που σημειώνει πως η ανάληψη της υπεράσπισης της Ειρήνης από μέρους του είναι απολύτως αφιλοκερδής. «Τα έξοδα όμως και η αμοιβή διακεκριμένων ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσουν από τώρα και θα παραστούν στη δίκη που πρόκειται να διεξαχθεί είναι ιδιαίτερα υψηλά. Οι δε γονείς της (αστυνομικός και νοσηλεύτρια στη Μυτιλήνη) αδυνατούν να καλύψουν έστω και μέρος των δεκάδων χιλιάδων δολαρίων ή ευρώ που θα απαιτηθούν» συμπληρώνει ο κ. Κεχαγιόγλου.

«Ενόψει όλων των ανωτέρω, η οικογένειά της δι’ εμού και μετά από σχετική παράκληση εκατοντάδων επωνύμων και ανωνύμων πολιτών, ανακοινώνει τον αριθμό λογαριασμού που διατηρεί η μητέρα της Ειρήνης, Αικατερίνη Κουκούλα στη Eurobank, και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι θελήσουν να συμβάλουν στη συγκέντρωση του ποσού που θα χρησιμοποιηθεί για να έχει η Ειρήνη μία ευπρόσωπη υπεράσπιση» προσθέτει ο δικηγόρος που εκφράζει τη βεβαιότητά του για την αθωότητα της 19χρονης.

Τα στοιχεία του λογαριασμού
Τράπεζα: EUROBANK
Ον/μο: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, του ΧΡΗΣΤΟΥ
IBAN: GR 280 260 725 0000 150 101 362 739

in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024