Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποφασίζουν κινητοποιήσεις οι αγρότες

Αποφασίζουν κινητοποιήσεις οι αγρότες

Οι αγρότες θα συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης, ενώ την Κυριακή θα αποφασίσουν για τη μορφή που θα έχουν οι επόμενες κινητοποιήσεις τους.

Τη μορφή που θα έχουν οι επόμενες κινητοποιήσεις τους θα αποφασίσουν τις προσεχείς ημέρες οι αγρότες, που θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων στη Λάρισα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους την Κυριακή θα αποφασιστεί το πλαίσιο αιτημάτων και ο πανελλαδικός συντονισμός των αγωνιστικών διεκδικήσεων τους, με το ενδεχόμενο να δούμε ξανά τρακτέρ στις εθνικές οδούς να είναι αρκετά αυξημένο.

Παράλληλα, οι αγρότες έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου.

«Ο αντιλαϊκός προϋπολογισμός προβλέπει παραπέρα μείωση του εισοδήματος και νέα επίθεση σε αγρότες και κτηνοτρόφους οξύνοντας τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που ζούμε, οδηγώντας χιλιάδες μικρομεσαίους στον αφανισμό και το ξεκλήρισμα, την φτώχεια και την εξαθλίωση» αναφέρει η ανακοίνωσή τους και συμπληρώνει πως «ο συντονισμός με το εργατικό κίνημα και τους αυτοαπασχολούμενους, οι κοινές συγκεντρώσεις και πρωτοβουλίες δίνει δύναμη και προοπτική στους αγώνες μας ώστε να βάλουμε φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική και στην πορεία να την ανατρέψουμε ανοίγοντας τον δρόμο για ουσιαστική ανάπτυξη και αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας προς όφελος του λαού που παράγει τον πλούτο».

in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024