Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν υπάρχει μαγική λύση» είπε ο Θεοδωρόπουλος για τον ΠΑΟ

«Δεν υπάρχει μαγική λύση» είπε ο Θεοδωρόπουλος για τον ΠΑΟ

Χωρίς καμία απολύτως διάθεση να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους, μετά τη συνάντησή του με τους παλαιμάχους του συλλόγου. Για περίπου 3 ώρες ο Mr Chipita ανέλυσε τις απόψεις του στους παρευρισκόμενους για τα βήματα που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα, επισημαίνοντας προς τους εκπροσώπους του Τύπου ότι δεν υπάρχει μαγική λύση για το σύλλογο.

Χωρίς καμία απολύτως διάθεση να δημιουργήσει
ψευδαισθήσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο Σπύρος
Θεοδωρόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους, μετά τη συνάντησή του με τους παλαιμάχους του συλλόγου.

Για περίπου 3 ώρες ο Mr Chipita ανέλυσε τις απόψεις του στους παρευρισκόμενους για τα βήματα που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα, επισημαίνοντας προς τους εκπροσώπους του Τύπου ότι δεν υπάρχει μαγική λύση για το σύλλογο.

«Κατά τη γνώμη μου δόθηκε υπερβολική σημασία στη σημερινή συνάντηση. Αυτό που κάναμε ήταν μία ανταλλαγή απόψεων με φίλους και παλαιμάχους του Παναθηναϊκού. Έως εκεί. Δεν θα έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος και να είναι εδώ τόσοι δημοσιογράφοι για το θέμα», είπε αρχικά ο επιφανής επιχειρηματίας και πρόσθεσε:

«Στον κόσμο δεν θα πρέπει να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες. Να μη νομίζει ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση για το αύριο του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια κουβέντα για να συζητήσουμε τα προβλήματα της ομάδας» αρκέστηκε να πει κι αποχώρησε από το ξενοδοχείο όπου διεξήχθη η συνάντηση. Από τα όσα έγιναν γνωστά, σε περίπου 10 ημέρες θα ακολουθήσει κι άλλο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η θέση των παλαιμάχων

Ιδιαίτερα αισιόδοξος, σε σχέση με τον κ. Θεοδωρόπουλο εμφανίστηκε για το αύριο του συλλόγου ο Αντώνης Αντωνιάδης. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, μάλιστα, αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής άλλων τριών επιχειρηματιών στο πλάνο που έχει θέσει ο Mr Chipita, μεταξύ ο Κύπριος, Ανδρέας Γαβριηλίδης.

«Υπάρχει ένας ακόμα μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο, ονόματι Ανδρέας Γαβριηλίδης, που θα μπει στο παιχνίδι μαζί με άλλους τρεις επιχειρηματίες. Υπάρχει ένα πλάνο που θα συζητηθεί ξανά στις επόμενες δέκα μέρες που κύριο άξονά του έχει τον κόσμο του Παναθηναϊκού», τόνισε ο Αντώνης Αντωνιάδης και συνέχισε:

«Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη, ενώ ο Σεϊταρίδης μου έκανε παράπονα που δεν τον ενημέρωσα και του απάντησα την επόμενη φορά θα είναι κι αυτός μαζί μας. Πρόκειται για ένα πλάνο που δεν θα επιτρέψει να πέσει ο Παναθηναϊκός στα βράχια. Δεν αποκλείεται στη συνέχεια να γίνει και μόνιμο», συμπλήρωσε.

Λακωνικός ήταν στην τοποθέτησή του ο Μίμης Δομάζος: «Έγινε το πρώτο ραντεβού, θα γίνει κι ένα δεύτερο πιο διευρυμένο…», ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου διευκρίνισε ότι από λάθος συνεννόηση δεν κλήθηκαν οι Σεϊταρίδης και Μπασινάς.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024