Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποιούν από το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ προχώρησαν σε αυτή την κίνηση διαμαρτυρόμενοι για τη γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης αλλά και ενόψει της απεργίας που έχει προκηρυχθεί για τις 14 Δεκεμβρίου. Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα και ανήρτησαν ένα πανό στο οποίο αναγράφεται «Περνάμε στην αντεπίθεση».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).