Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Αδιανόητη η πώληση όπλων από τον εθνικό μεσάζοντα στον ISIS
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για αδιανόητα πράγματα με την πώληση όπλων από τον εθνικό μεσάζοντα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Βασίλη Παπαδόπουλο στον ISIS, ενώ σημείωσε τις επιθέσεις Κοντονή στη Δικαιοσύνη

Μητσοτάκης: Αδιανόητη η πώληση όπλων από τον εθνικό μεσάζοντα στον ISIS

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για αδιανόητα πράγματα με την πώληση όπλων από τον εθνικό μεσάζοντα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Βασίλη Παπαδόπουλο στον ISIS, ενώ σημείωσε τις επιθέσεις Κοντονή στη Δικαιοσύνη.

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με την πώληση όπλων από την εταιρεία του Βασίλη Παπαδόπουλου στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

«Έχουμε δυστυχώς φτάσει στο σημείο πράγματα αδιανόητα να μας φαίνονται τελείως κανονικά. Και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός. Να αποδεικνύεται παραδείγματος χάρη σήμερα, ότι ο κ. Παπαδόπουλος, εθνικός μεσάζων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είναι άνθρωπος ο οποίος έχει πουλήσει όπλα στον ISIS στην πιο ακραία τρομοκρατική οργάνωση την οποία έχει γνωρίσει ποτέ ο πλανήτης» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν ιδρώνει το αυτί κανενός».

in.gr

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024