Ο Πάρις Κασιδόκωστας ετοιμάζει σε λίγα εικοσιτετράωρα το δικό του private party. Πρόκειται για το καθιερωμένο γεγονός λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Ο Πάρις Κασιδόκωστας ετοιμάζει σε λίγα εικοσιτετράωρα το δικό του private party. Πρόκειται για το καθιερωμένο γεγονός λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σίβυλλας, στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής»: «Η διαδικασία είναι γνωστή σε αυτούς οι οποίοι λαμβάνουν στα χέρια τους την πολυπόθητη πρόσκληση. Η ανακοίνωση, η ημερομηνία και η «επιθυμία» του οικοδεσπότη να παραμείνει κρυφή η ακριβής τοποθεσία.
»Την προηγούμενη χρονιά είχε ζητηθεί από τους καλεσμένους να κλείσουν τα κινητά τους. Είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι ανυπομονούν να μάθουν τις λεπτομέρειες γύρω από τον special guest star του πάρτι. Προς το παρόν, οι καλεσμένοι ψάχνουν για κάποιο ιδιαίτερο outfit σε κόκκινο χρώμα…»
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας