ΝΔ: Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος ο Κοντονής θα είχε ήδη αποπεμφθεί
«Δεν υπάρχει προηγούμενο η ηγεσία της Δικαιοσύνης να καταγγέλλει δημοσίως τον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό για ωμή παρέμβαση στο έργο της» τονίζει η ΝΔ. «Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος ο κ. Κοντονής θα είχε ήδη αποπεμφθεί από τη θέση του» προσθέτει εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.
«Δεν υπάρχει προηγούμενο η ηγεσία της Δικαιοσύνης να καταγγέλλει δημοσίως τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό για ωμή παρέμβαση στο έργο της» τονίζει η ΝΔ.
Σε ανακοίνωσή της, σημειώνει πως «σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος ο κ. Κοντονής θα είχε ήδη αποπεμφθεί από τη θέση του» και καταλήγει: «Αλλά για το καθεστώς Τσίπρα – Καμμένου είναι ψιλά γράμματα ακόμη και η διάκριση των εξουσιών που κατοχυρώνει τν Δημοκρατία».
in.gr
- Πετράλωνα: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι 5 συλληφθέντες για την κατάρρευση της πολυκατοικίας
- «Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει τον Οσμάν από τον Παναθηναϊκό»
- Σε εξέλιξη το πρόγραμμα απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Παπάγου–Χολαργού
- Μιχάλης Μόσιος: Ο «Ταμτάκος», ο alter ego του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη
- Κρίση στα σύνορα: Ο στρατός του Πακιστάν αναχαίτισε 4 αφγανικά drones
- Θεσσαλονίκη: Εμπρησμοί αυτοκινήτων στελεχών της ΝΔ – Πέντε τραυματίες
- Μένει στο NBA: Ο Μπογκντάνοβιτς συμφώνησε με τους Ρόκετς
- Greece’s Demographic Warning: Deaths Far Outpace Births
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-136x85.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442