Το πλάνο του Ολυμπιακού για τη μάχη στο Αγρίνιο
Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού Τάκης Λεμονής, έχει καταλήξει στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το βράδυ του Σαββάτου τον Παναιτωλικό και οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με την προπόνηση της Παρασκευής, την προετοιμασία τους για το δύσκολο ματς στο Αγρίνιο.
Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού Τάκης Λεμονής, έχει καταλήξει στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως το αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος θα είναι το ακόλουθο:
Τερματοφύλακας ο Προτό και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής θ’ αγωνιστεί ο Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού επιστρέφει ο Πάπε Σισέ, ο οποίος δεν είχε παίξει κόντρα στη Γιουβέντους και δίπλα στον Σενεγαλέζο θα είναι ο Ένγκελς. Ο Βέλγος έκανε καλό ματς απέναντι στους μπιακονέρι και ο Λεμονής θα διατηρήσει τον 23χρονο στόπερ στη βασική εντεκάδα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας των «ερυθρόλευκων» θα είναι ο Κούτρης.
Σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Ρομαό αλλά μαζί με τον Τογκολέζο θα είναι μάλλον ο Ταχτσίδης. Η καλή εικόνα που είχε ο Έλληνας μεσοαμυντικός στο ματς με τη Γιουβέντους, σε συνδυασμό με την κακή απόδοση του Οτζίτζα, οδηγούν τον Λεμονή στην απόφαση να διατηρήσει τον Ταχτσίση στο βασικό σχήμα.
Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι στην τελευταία προπόνηση στου Ρέντη, ο Λεμονής έκανε και δοκιμή με τον Οτζίτζα, αλλά προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Ταχτσίδης.
Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στη βασική εντεκάδα των πειραιωτών, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο και ο Μάριν. Στην κορυφή της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδος θα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Ο Μπεν έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Λεμονής πήρε στην αποστολή τον Σεμπά.
in.gr
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση» (vid)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442