Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πλάνο του Ολυμπιακού για τη μάχη στο Αγρίνιο

Το πλάνο του Ολυμπιακού για τη μάχη στο Αγρίνιο

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού Τάκης Λεμονής, έχει καταλήξει στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το βράδυ του Σαββάτου τον Παναιτωλικό και οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με την προπόνηση της Παρασκευής, την προετοιμασία τους για το δύσκολο ματς στο Αγρίνιο.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού Τάκης Λεμονής, έχει καταλήξει στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως το αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος θα είναι το ακόλουθο:

Τερματοφύλακας ο Προτό και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής θ’ αγωνιστεί ο Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού επιστρέφει ο Πάπε Σισέ, ο οποίος δεν είχε παίξει κόντρα στη Γιουβέντους και δίπλα στον Σενεγαλέζο θα είναι ο Ένγκελς. Ο Βέλγος έκανε καλό ματς απέναντι στους μπιακονέρι και ο Λεμονής θα διατηρήσει τον 23χρονο στόπερ στη βασική εντεκάδα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας των «ερυθρόλευκων» θα είναι ο Κούτρης.

Σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Ρομαό αλλά μαζί με τον Τογκολέζο θα είναι μάλλον ο Ταχτσίδης. Η καλή εικόνα που είχε ο Έλληνας μεσοαμυντικός στο ματς με τη Γιουβέντους, σε συνδυασμό με την κακή απόδοση του Οτζίτζα, οδηγούν τον Λεμονή στην απόφαση να διατηρήσει τον Ταχτσίση στο βασικό σχήμα.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι στην τελευταία προπόνηση στου Ρέντη, ο Λεμονής έκανε και δοκιμή με τον Οτζίτζα, αλλά προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Ταχτσίδης.

Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στη βασική εντεκάδα των πειραιωτών, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο και ο Μάριν. Στην κορυφή της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδος θα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Μπεν έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Λεμονής πήρε στην αποστολή τον Σεμπά.

in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024