Στο 4,59% η απόδοση του 10ετους ομολόγου
Θετικά υποδέχτηκαν και τα ελληνικά ομόλογα τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν καθώς συνεχίζεται και σήμερα η άνοδος των τιμών τους.
Θετικά υποδέχτηκαν και τα ελληνικά ομόλογα τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν καθώς συνεχίζεται και σήμερα η άνοδος των τιμών τους.
Πριν από λίγο στη δευτερογενή αγορά η τιμή του 10ετούς ομολόγου είχε αυξηθεί στις 93,25 μονάδες βάσης με αποτέλεσμα η απόδοση του να υποχωρεί κατά περίπου 20 μονάδες βάσης στο 4,59% από 4,83% που έκλεισε χθες στο σύστημα της ΗΔΑΤ.
Ανοδικά κινούνται σήμερα και οι υπόλοιπες αγορές ομολόγων στην Ευρώπη με την απόδοση του 10ετούς γερμανικού ομολόγου να κυμαίνεται στο 0,30%. Έτσι το περιθώριο με το αντίστοιχο ελληνικό ομόλογο περιορίζεται στο 4,29%.
ΑΠΕ,in.gr
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ συγκλονίζει την Ινδονησία – Κίνδυνος για τσουνάμι
- Νέα Μάκρη: Άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε κάτω από όχημα
- Η Βολιβία ξαναρχίζει τη συνεργασία με την αμερικανική DEA ενάντια στη διακίνηση ναρκωτικών
- Το Ιράν απορρίπτει τις «παράλογες» αξιώσεις των ΗΠΑ – Αρνείται ότι διεξάγει διαπραγματεύσεις
- Εκτοξεύτηκε το Artemis II – H NASA επιστρέφει στη Σελήνη έπειτα από μισό αιώνα
- Μπουρούντι: 13 νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών – Επί 6 ώρες εκσφενδονίζονταν βλήματα
