Στη Μάλμε συνεχίζει την καριέρα του ο Τρίστασον
Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από την ΑΕΚ ο Άρνορ Τρίστασον, με τον Ισλανδό εξτρέμ να συμφωνεί μάλιστα με τη Μάλμε, για συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ο Τρίστασον δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ και έτσι τη Δευτέρα συμφωνήθηκε η λύση της συνεργασίας του με την Ένωση.
Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από την ΑΕΚ ο Άρνορ Τρίστασον, με τον Ισλανδό εξτρέμ να συμφωνεί μάλιστα σήμερα με τη Μάλμε, για συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ο Τρίστασον δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ και έτσι τη Δευτέρα συμφωνήθηκε η λύση της συνεργασίας του με την Ένωση.
Άμεσα, ο Ισλανδός εξτρέμ αναχώρησε για τη Σουηδία προκειμένου να προχωρήσει τις συζητήσεις με τη Μάλμε.
Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έτσι ο Τρίστασον ανακοινώθηκε από τη σουηδική ομάδα, που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά το σύντομο πέρασμα από την ΑΕΚ. Στην οποία θυμίζουμε αγωνιζόταν ως δανεικός από την Ραπίντ Βιέννης.
in.gr
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Τι είπε ο Λανουά στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Ο «συναγερμός» του Μπαρτζώκα και η… Μπαρτσελόνα
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442