Η προώθηση της συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας στους τομείς των νέων τεχνολογιών, του τουρισμού και στα αγροτοδιατροφικά προϊόντα θα αποτελέσουν αντικείμενο των συζητήσεων που θα έχει κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κίνας Μα Κάι.

Ο κ. Κάι έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κίνας, συνοδευόμενος από κυβερνητική αντιπροσωπεία, θα έχει αύριο, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, υψηλού πολιτικού επιπέδου συνάντηση εργασίας με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

Στο πλαίσιο των συνομιλιών με την ελληνική κυβερνητική αντιπροσωπεία, θα συζητηθεί η πρόοδος στην εφαρμογή του Πλαισίου Συνεργασίας 2017-2019 στους τομείς των μεταφορών, της ενέργειας, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και των τηλεπικοινωνιών.

Υπενθυμίζεται ότι το τριετές πλαίσιο Συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας υπογράφηκε τον Μάιο στο Πεκίνο κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο