
Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο
Κλειστοί θα είναι την Τετάρτη οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στο Πανεπιστήμιο με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη από τη συμπλήρωση εννέα ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Κλειστοί θα είναι την Τετάρτη οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στο Πανεπιστήμιο με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη από τη συμπλήρωση εννέα ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ο σταθμός στο Σύνταγμα θα κλείσει από τις 12:00 και ο σταθμός στο Πανεπιστήμιο από τις 16:00
Ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της πόλης σταδιακά από τις 10.00 το πρωί και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας. Οι τροποποιήσεις αφορούν στη διαδρομή λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της Αθήνας από τις 10:00 την Τετάρτη έως τις 07:00 την Πέμπτη, σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Στις 12 το μεσημέρι μαθητές και φοιτητές θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια, ενώ για τις 17:00 ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο σημείο.
in.gr
- Φωταγωγήθηκε ο Βράχος της Μονεμβασιάς
- Ο Μοντέρο αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να πάει στον Ολυμπιακό
- Καλλιθέα: Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Χτυπούσε επί 1,5 ώρα την εγκυμονούσα σύντροφό του, έχασε το έμβρυο
- Πέθανε ο Τζων Τίκης – Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του
- Αιτωλοακαρνανία: Φωτιά στην περιοχή Ανθόφυτο – Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα
- Σύρος: Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν με μαχαίρι και καλυμμένα χαρακτηριστικά τη 42χρονη που δολοφονήθηκε


