«Ελληνική βραδιά» με τσολιάδες και χορούς για τον Αντετοκούνμπο [Βίντεο]
Ξεχωριστό χαρακτήρα για τους Έλληνες ομογενείς είχε η βραδιά στη Βοστώνη, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Σέλτικς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Άρωμα… Ελλάδας είχε η βραδιά στη Βοστώνη, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Σέλτικς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Οι Κέλτες κέρδισαν τα Ελάφια στο TD Garden, παρά τη νέα εξωπραγματική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο που σταμάτησε στους 40 πόντους, ενώ ετοίμασαν και ελληνική βραδιά για τους ομογενείς που βρέθηκαν στο κλειστό να απολαύσουν τον «Greek Freak».
The best from Giannis Antetokounmpo as he went for 40 points, 9 rebounds, and 4 assists in tonight’s matchup against the Celtics. #FearTheDeerpic.twitter.com/6XQtRaYqqx
Ξεχώρισε η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου με ερμηνεύτρια την Ειρήνη Τορνεσάκη, ενώ πριν το τζάμπολ και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα υπάρχουν πολλά events με ελληνικό χαρακτήρα και παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.