Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υεμένη: O πρώην πρόεδρος Σάλεχ είναι νεκρός [Σκληρές εικόνες]

Υεμένη: O πρώην πρόεδρος Σάλεχ είναι νεκρός [Σκληρές εικόνες]

Ο ραδιοσταθμός των ανταρτών Χούτι της Υεμένης μετέδωσε ότι σκοτώθηκε ο πρώην πρόεδρος, Άλι Αμπντάλα Σάλεχ, ύστερα από την ανατίναξη του σπιτιού του από τους αντάρτες, στο κέντρο της Σανάα, ωστόσο δεν υπάρχει επιβεβαίωση της πληροφορίας αυτής από ανεξάρτητες πηγες. Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Ο ραδιοσταθμός των ανταρτών Χούτι της Υεμένης μετέδωσε ότι σκοτώθηκε ο πρώην πρόεδρος, Άλι Αμπντάλα Σάλεχ, ύστερα από την ανατίναξη του σπιτιού του από τους αντάρτες, στο κέντρο της Σανάα, ωστόσο δεν υπάρχει επιβεβαίωση της πληροφορίας αυτής από κάποια ανεξάρτητη πηγή. Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του κόμματος του Σάλεχ διέψευσε την είδηση αυτή για τον θάνατο του ηγέτη του και σημείωσε ότι εξακολουθεί να ηγείται των δυνάμεών του στις συγκρούσεις με τους Χούτι στην πρωτεύουσα Σαναά.

Ο πρόεδρος της Υεμένης, Αμπντ Ράμπο Μάνσουρ Χάντι, ζήτησε από τα στρατεύματά του να ανακαταλάβουν την πρωτεύουσα Σανάα με τη στήριξή του υπό τη Σαουδική Αραβία συνασπισμού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός του.

«Ο πρόεδρος έδωσε διαταγή στον αντιπρόεδρό του, Άλι Μόχσεν αλ Άχμαρ, που βρίσκεται στη Μάριμπ (ανατολικά της Σανάα) να ζητήσει από τα στρατεύματά του να κατευθυνθούν προς την πρωτεύουσα», που ελέγχεται από τους σιίτες αντάρτες Χούτι, δήλωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό,in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024