Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Καραϊσκάκη»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Καραϊσκάκη»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (21:45) την Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης κι αυτό είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς των πρωταθλητών Ελλάδος τη φετινή περίοδο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι πειραιώτες δεν έχουν κίνητρο στο αποψινό παιχνίδι. Το αντίθετο μάλιστα κι αυτό άλλωστε επισήμανε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Τάκης Λεμονής. Ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά με αντίπαλο τη Γιουβέντους, έχει πάντα ξεχωριστή σημασία για τους πρωταθλητές Ελλάδος ακόμα και αν δεν υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (21:45) την Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης κι αυτό είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς των πρωταθλητών Ελλάδος τη φετινή περίοδο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι πειραιώτες δεν έχουν κίνητρο στο αποψινό παιχνίδι.

Το αντίθετο μάλιστα κι αυτό άλλωστε επισήμανε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Τάκης Λεμονής. Ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά με αντίπαλο τη Γιουβέντους, έχει πάντα ξεχωριστή σημασία για τους πρωταθλητές Ελλάδος ακόμα και αν δεν υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης.

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ότι μια καλή εμφάνιση κι ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι ένα σημαντικό κέρδος για το γόητρο του συλλόγου. Παράλληλα κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τη βαθμολογία των ερυθρόλευκων στην Ευρώπη αλλά και τη βαθμολογία της Ελλάδας στη γενική κατάταξη της ΟΥΕΦΑ.

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων αναμένεται να γεμίσουν ξανά το Καραϊσκάκη και οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους. Σ’ αυτό άλλωστε στάθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και ο Φελίπε Πάρντο, με τον Κολομβιανό εξτρέμ των πρωταθλητών να τονίζει χαρακτηριστικά. «Θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο μας».

Σε ότι αφορά την αντίπαλο του Ολυμπιακού, η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Γιουβέντους θέλει τη νίκη στην Αθήνα για να μην έχει το μυαλό στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Η αποστολή της «βέκια σινιόρα» έφτασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα και τόσο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όσο και ο Αντρέα Μπαρτσάλι, έκαναν λόγο για δύσκολο παιχνίδι. «Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός κι αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλο σεβασμό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε την Ίντερ, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο» επισήμανε χαρακτηριστικά ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Live Blog Live: Ολυμπιακός – Γιουβέντους (6η αγωνιστική)

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024