Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε τριήμερη γιορτινή απόδραση σε πολυτελή κατοικία της Κυπαρισσίας

Κερδίστε τριήμερη γιορτινή απόδραση σε πολυτελή κατοικία της Κυπαρισσίας

Οι Διακοπές και το in.gr, σε συνεργασία με το συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών Enastron Villas στις Ράχες Κυπαρισσίας, στη δυτική ακτογραμμή της Μεσσηνίας, προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη ή σε μία τυχερή αναγνώστρια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) σε πολυτελή επιπλωμένη κατοικία του προαναφερθέντος τουριστικού καταλύματος.

Το συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών Enastron Villas

Σκαρφαλωμένο σε ένα ύψωμα ανάμεσα στην Κυπαρισσία και το Καλό Νερό, στη θέση «Ράχες», το συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών Enastron Villas προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό συνδυασμό φιλόξενης διάθεσης, καταπληκτικής θέας και απόλυτης ηρεμίας.

Οι έξι πολυτελείς επιπλωμένες κατοικίες, στις οποίες κυριαρχούν η πέτρα, το ξύλο και τα όμορφα χρώματα, είναι χτισμένες μέσα σε ένα τεράστιο κτήμα, που περιλαμβάνει πισίνα (και παιδική), pool-bar, barbecue, πολλά δέντρα και προσεγμένους χώρους πρασίνου, άνετο πάρκινγκ κ.ά.

Οι ευρύχωρες και φωτεινές κατοικίες κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, καθώς οι σύγχρονες ανέσεις (πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, κλιματισμός, ασύρματο Internet, τηλεόραση κ.λπ.) συνδυάζονται με την υποδειγματική καθαριότητα, η οποία χαρακτηρίζει και τους εξωτερικούς χώρους του συγκροτήματος.

Ο χώρος γύρω από την πισίνα, όμορφα διακοσμημένος και με πολλές σκιερές γωνιές, προσφέρει πανοραμική θέα στην Κυπαρισσία και το κάστρο της, τις κατάφυτες εκτάσεις της γύρω περιοχής, το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Ο ροδοκόκκινος ήλιος που βυθίζεται στη θάλασσα, οι απίστευτοι χρωματικοί συνδυασμοί και το ωραίο φυσικό περιβάλλον γοητεύουν όλους όσοι έχουν την τύχη να απολαύσουν το υπέροχο αυτό θέαμα.

Το δώρo

*Ο τυχερός αναγνώστης/η τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει δύο (2) διανυκτερεύσεις σε πολυτελή κατοικία του συγκροτήματος Enastron Villas, στις Ράχες Κυπαρισσίας.

*Η κράτηση αφορά το διάστημα από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, κατόπιν συνεννοήσεως με την κυρία Αγγελική Λυμπεροπούλου (τηλ. 27610 71171).

Όροι για συμμετοχή στην κλήρωση

    • Η συμμετοχή στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα από τη σελίδα του in.gr στο Facebook
    • Κάθε άτομο δικαιούταιμία συμμετοχή από ένα λογαριασμό Facebook.
    • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε like στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να κάνετε Tag την ιδανική παρέα σας για το ταξίδι.
    • Ηκλήρωσηθα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στις 13:00, και ο τυχερός/η τυχερή θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

      Οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ και το in.gr εύχονται στον τυχερό/στην τυχερή να έχει μια όμορφη διαμονή στο συγκρότημα Enastron Villas και να απολαύσει με τον καλύτερο τρόπο την εορταστική περίοδο που πλησιάζει.

      Συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών Enastron Villas
      Ράχες Κυπαρισσίας (Μεσσηνία)
      Τηλ. 27610 71171
      Κινητό 6978 223212
      Υπεύθυνη: Αγγελική Λυμπεροπούλου
      e-mail: info@enastronvillas.gr

      Sports in

      Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

      Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

      Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

      in.gr | Ταυτότητα

      Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

      Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

      Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

      Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

      Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

      ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

      Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

      Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024