Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιθανή η σύμπραξη FCA-Hyundai σε τεχνολογικό επίπεδο

Πιθανή η σύμπραξη FCA-Hyundai σε τεχνολογικό επίπεδο

Ο επικεφαλής του αμερικανο-ιταλικού ομίλου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της FCA για συνεργασία με την Hyundai σε τεχνολογικό επίπεδο.

Ο Sergio Marchionne επικεφαλής του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles επιβεβαίωσε ότι ο αμερικανο-ιταλικός όμιλος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για μια πιθανή συνεργασία με τον όμιλο Hyundai με στόχο την από κοινού εξέλιξη τεχνολογίας, αποκλείοντας ωστόσο το ενδεχόμενο οποιασδήποτε άλλης μορφής συνεργασίας οικονομικής φύσης και την πιθανότητα συγχώνευσης.

«Προμηθευόμαστε ήδη εξαρτήματα από την Hyundai. Μένει να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα η εξέλιξη συστημάτων μετάδοσης και η τεχνολογία κυψελών καυσίμου», δήλωσε ο επικεφαλής της FCA συμπληρώνοντας ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Με δεδομένη την συνεχή φημολογία που περιβάλλει τον όμιλο σε σχέση με μια ενδεχόμενη συγχώνευση ιδίως μετά την αποτυχημένη απόπειρά του να συγχωνευτεί με την GM το 2015, ο Sergio Marchionne ερωτήθηκε κατά πόσο η συνεργασία με την Hyundai θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγχώνευση, με το Νο1 της FCA να απαντά ότι δεν το νομίζει.

Παρ΄όλα αυτά, η Hyundai δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και αρνείται τις διαπραγματεύσεις με την FCA, σημειώνοντας μόνο ότι «το ενδιαφέρον από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες για τα προηγμένα συστήματα μετάδοσής και την τεχνολογία κυψελών καυσίμου είναι ευπρόσδεκτο».

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024