Για πρώτη φορά, δεν καταβλήθηκαν όπως θα έπρεπε τα ποσά της επικούρισης
σε 16.500 οικογένειες συνταξιούχων της Εθνική Τράπεζας δήλωσε ο
τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.
Για πρώτη φορά, δεν καταβλήθηκαν όπως θα έπρεπε τα ποσά της επικούρισης σε 16.500 οικογένειες συνταξιούχων της Εθνική Τράπεζας δήλωσε ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.
Όπως τόνισε, η δυσμενής αυτή εξέλιξη οδηγεί σε απόγνωση τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας οι οποίοι για πρώτη φορά χάνουν ένα σημαντικό τμήμα του εισοδήματός τους.
Στο γεγονός αυτό, σημειώνει ο κ. Βρούτσης, έρχεται να προστεθεί και η άκρως υποκριτική στάση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία νίπτει τας χείρας της και επιρρίπτει την ευθύνη στην Τράπεζα.
«Ακόμη μια κατηγορία συνταξιούχων της χώρας μας, βιώνει στο πετσί της την εξαπάτηση και το ανάλγητο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα υπόσχονταν προεκλογικά προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο τους και άλλα κάνει πράξη μετεκλογικά» υπογραμμίζει ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).